FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Újabb nyertes pályázatunk

A pályázati feltételeknek eleget téve ez úton örömmel tájékoztatjuk meglévő és új ügyfeleinket, hogy a Remicro Kft. (9730 Kőszeg, Deák Ferenc u. 3/a) az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére nyújtandó támogatás jogcímén 6.475.210 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

A beruházás keretében a halogyi telephelyünkön megújuló energiát is használó, bázisállomást építünk.

További részletek a www.umvp.eu oldalon.

 

 

Nyertes pályázatunk

A pályázati feltételeknek eleget téve ez úton örömmel tájékoztatjuk meglévő és új ügyfeleinket, hogy a Remicro Kft. (9730 Kőszeg, Deák Ferenc u. 3/a) az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére nyújtandó támogatás jogcímén 2.925.202 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

A beruházás keretében a vasvári telephelyünkön megújuló energiát is használó, a legkorszerűbb mikrohullámú adatátviteli rendszerekkel kialakított bázisállomást építünk.

A beruházás jelentős mértékben javítja a térség széles sávú internet ellátottságát, magánszemélyek és vállalkozások internethez csatlakozásának lehetőségét, valamint véleményünk szerint aktívan hozzájárul a vidék fejlődéséhez, új munkahelyek teremtéséhez.

További részletek a www.umvp.eu oldalon.