logo

Internet

Fő profilunk a mikrohullámú internet, a sajátkiépítésű és tulajdonú hálózatunkkal olyan helyekre is eljuttatjuk az internetet, ahová máshogy nem lehetséges.

Részletek
logo

Weblapkészítés

Vállaljuk weblapok készítését, mind egyedi fejlesztéssel mind pedig keretrendszerek használatával.

Részletek
logo

Biztonságtechnika

Vállajuk kamerarendszerek és behatolásjelző berendezések telepítését, üzemeltetését. Fő irányelveink a modernitás és a diszkréció.

Részletek
logo

Rendszerüzemeltetés

Rendszergazdai szolgáltatásunk keretében vállaljuk cégek, intézmények informatikai rendszerének üzemeltetését, felügyeletét.

Részletek
logo

Etikus Vizsgálat

Szolgáltatásunkkal fokozhatja cége digitális biztonságát vizsgálatunkat követően átfogó jelentést kaphat a potenciális biztonsági résekről, és javaslatokat teszünk a kockázatok csökkentésére.

Részletek

Kiemelt híreink

Média megjelenések és minden más

Szélsőséges időjárási körülmények

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hétvége óta fennálló rendkívüli időjárási helyzet miatt kollégáink folyamatosan úton vannak...

Tovább...

AI a hétköznapokban

A ChatGPT korai hozzáférése óta használjuk ezt az új, innovatív és izgalmas lehetőséget céges projektjeinknél, valamint...

Tovább...

Peering Days konferencia

Cégünk a Microweb Internet fontosnak tartja, hogy mindig a legmodernebb és legfrissebb információk birtokában lépést...

Tovább...

Hálózatbővítés

Nagy örömmel - és természetesen sok elvárással saját magunk felé - éltünk a lehetőséggel, hogy új területeket..

Tovább...

Kenyeri Gyermektábor

A Microweb Internet elkötelezett a digitális oktatás iránt, és új előadásaink célja, hogy minden korosztály számára érthetővé ..

Tovább...

Router „kiskokos”

A Microweb Internet számára fontos ügyfelei edukálása. Cégünk filozófiáját képezi, hogy ne csak internetet adjunk hanem tudást...

Tovább...

Üzleti megoldások - win-win

Az Ön üzleti partnere a Microweb Internet

Cégünk a Microweb Internet elsősorban mikrohullámú technológiával, saját fejlesztésű IT megoldásokkal biztosít internetkapcsolatot, így azokra a területekre is eljut a szolgáltatást, ahol más technológiák nehézségekbe ütköznek. Külön figyelmet fordítunk az egyéni vállalkozók, valamint a kis- és középvállalkozások személyre szabott igényeire, stabil és gyors internetkapcsolatot biztosítva számukra, ami elengedhetetlen a versenyképes működéshez.

A Microweb Internet nem csupán internetszolgáltatást kínál, webfejlesztési szolgáltatásokat, biztonságtechnikai megoldásokat és rendszerüzemeltetési támogatást, valamint kiberbiztonsági tanácsadást is biztosítunk ügyfeleink és partnereink számára. Ezzel átfogó informatikai hátteret kínál ügyfeleinknek, partnereinknek, segítve őket az üzleti folyamataik hatékony működtetésében.

A Microweb Internet elkötelezett a modern technológiai megoldások mellett, és nagy hangsúlyt fektet a diszkrécióra és a céges igényekre szabott ügyfélszolgálatra. Célunk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, partnereinek, hozzájárulva ezzel a vállalkozások sikeres működéséhez, és a hosszútávú partneri elégedettséghez.

üzletiképe

Kapcsolat

Kapcsolati adatok

 • Remicro Kft.
 • 9700 Szombathely, 11-es huszár út 186.
 • +36 30 181 2500
 • info@microweb.hu
 • Telefonos ügyfélszolgálat: 08:00 - 20:00

Fizetési adatok

 • Remicro Kft.
 • Bankszámla: 72100347-11069131
 • Pénzintézet: MBH Bank Nyrt.
 • IBAN: HU93 7210 0347 1106 9131 0000 0000
 • BIC !: MKKBHUHB

* Kérjük a megjegyzés rovatban feltüntetni a számla sorszámát és az ügyfél azonosítót. Azonosítatlan utalást nem tudunk elfogadni!

Fizetési adatok

 • Rege Péter József E.V. "kisadózó"
 • Bankszámla: 72100347-11048170
 • Pénzintézet: MBH Bank Nyrt.
 • IBAN: HU85 7210 0347 1104 8170 0000 0000
 • BIC !: MKKBHUHB

* Kérjük a megjegyzés rovatban feltüntetni a számla sorszámát és az ügyfél azonosítót. Azonosítatlan utalást nem tudunk elfogadni!

Irodánk

Kellemes családias légkörű irodánkban kollégáink szeretettel várják kedves ügyfeleinket.

Kövesd a Microwebet

Lájkold és kövesd a közösségi média felületeinket, hogy első kézből értesülhess aktuális híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról és fejlesztéseinkről.

Amit érdemes tudni rólunk.

macskáskutyáskép

Állatbarát
munkahely

életfaqrkoddal

Környezetbarát
megoldások